Om mig

Foto Magnus Aronson-9126
Foto: Magnus Aronson

Hej!

Jag är en pastor, teolog och författare som bor i Uppsala. Jag har en teol kand från Johannelund och en fil kand i freds- och utvecklingsstudier från Uppsala Universitet. Jag är föreståndare för församlingen Mosaik tillsammans med min fru Sarah och försörjer mig även på att skriva och föreläsa.

Ämnen som jag brinner för att kommunicera är bland annat karismatisk aktivism, främlingsvänlighet, dokumenterade mirakler, evangelisation och enkel livsstil.

Jag är ordförande för Svenska apologetiksällskapet och brinner för att hjälpa i synnerhet unga kristna att tänka kring sin tro. 2014 grundade jag Stefanushjälpen som kämpar för EU-migranters rättigheter i Uppsala. Mitt engagemang för migranter resulterade bland annat i en bok tillsammans med Stefan Swärd, Jesus var också flykting. Just nu skriver jag en bok om dokumenterade mirakler.

Sedan 2009 har jag skrivit på Hela Pingsten som idag är en av Sveriges största kristna bloggar. Jag är även redaktör för Pentecostals & Charismatics for Peace & Justice, föreläser åt den kristna miljöorganisationen God Jord. samt driver podcasten Jesusfolket tillsammans med min fru Sarah.

I övrigt älskar jag kiwi, Afrika och att plonka på gitarr. Jag är även en fena på vändtia och sten-sax-påse.